MICROSOFT POWER PLATFORM

Het Microsoft Power Platform stelt u en uw medewerkers in staat om problemen het hoofd te bieden en effectief samen te werken. Het Power Platform biedt ons de mogelijkheden om voor u maatwerk oplossingen te bouwen, data te analyseren, chatbots te maken en bedrijfsprocessen te automatiseren. De Power Platform onderdelen, zoals hieronder beschreven, versterken elkaar maar zijn prima los van elkaar te gebruiken. Wij helpen u graag om te bepalen wat u nodig heeft als bedrijf.

Power Apps
Middels Power Apps bouwen wij voor u maatwerk applicaties waarmee wij uw bedrijfsuitdagingen aan pakken. Processen worden op deze manier gemoderniseerd, de apps
zijn modulair en flexibel aan te passen en daarnaast zijn de apps overal vandaan te starten vanaf uw laptop, tablet, of telefoon.

Power BI
Door middel van Power BI integreren wij uw data om interactieve en aantrekkelijke rapportages en dashboard te creëren. Op basis van deze rapporten geven wij u inzicht in de voor u belangrijkste gegevens, waarmee u tot nieuwe inzichten kan komen en op basis van deze gegevens een gewogen beslissing kunt nemen.

Power Automate
Geselecteerde personen een pushmelding sturen als een e-mail van een belangrijke klant binnen komt. Automatisch goedkeuring vragen op een verzoek door deze bij de juiste personen neer te leggen. Bestanden kopiëren tussen verschillende locaties. Zomaar wat voorbeelden van tijdrovende handmatige acties die te automatiseren zijn met Power Automate. Door deze acties te automatiseren heeft u weer tijd om u te richten op wat echt belangrijk is.

Power Virtual Agents
We leven in een 24-uurs economie. U wilt uw klanten graag te woord staan, maar u heeft geen tijd om altijd direct zelf antwoord te geven op veelvoorkomende vragen. Een chatbot biedt uitkomst. Door middel van Power Virtual Agents ontwikkelen wij voor u geavanceerde chatbots die uw klanten 24 uur per dag kunnen assisteren met algemene vragen en problemen.

 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!