Contact

COMPETO

Beneden Leeuwen
info@competo.nl

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of demo.

14 + 13 =

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een vaste prijs?

Nee, wij hanteren geen vaste prijzen. Onze applicaties zijn maatwerk, wij gaan eerst met u in gesprek om de eisen en wensen door te spreken. Aan de hand hiervan zal de prijs berekend worden.

Moet ik zelf mijn licenties regelen?

Niet per se. Heeft u al licenties? Dat is mooi! Dan kijken wij wat er mogelijk is binnen de huidige licenties. Beschikt u zelf nog niet over licenties, dan verzorgen wij de juiste licenties voor u. Deze kunnen zowel maandelijks als jaarlijks aan u gefactureerd worden.

Hoe werkt support bij competo?

Hebben wij uw nieuwe applicatie mogen bouwen? Dan bieden wij u verschillende mogelijkheden voor ondersteuning. Als wij ook uw licenties regelen, heeft u de mogelijkheid om één bedrag met ons af te spreken voor support en licenties. Wij werken ook met strippenkaarten, waarmee u een aantal uur als tegoed afkoopt bij ons. In overleg zijn uiteraard andere opties mogelijk. U kunt ons vervolgens bellen of een support mail sturen naar service@competo.nl

Wat is het power platform, en wat kan ik er mee?

Onder het Power Platform van Microsoft vallen Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. Met deze tools bouwen wij maatwerk applicaties, geautomatiseerde workflows, interactieve dashboards en chatbots. De tools kunnen zowel samen als onafhankelijk van elkaar gebruikt worden, en kunnen gekoppeld worden aan andere systemen.