MICROSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 wordt als totaaloplossing in de cloud aangeboden waarbij u modulair, op basis van de op dat moment geldende behoefte, kunt afnemen wat u als bedrijf nodig heeft. Het is niet één product, maar een complete product-suite. Hieronder vindt u een aantal veelgebruikte onderdelen van Microsoft Dynamics 365. Uitbreidingen en aanvullingen hierop zijn uiteraard mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Dynamics 365 Sales
Dynamics 365 Sales biedt u een complete gereedschapskist om uw sales afdeling optimaal te kunnen ondersteunen. Het binnen halen van leads, het optimaliseren van uw dienstverlening en het realtime inzien van resultaten behoren tot de mogelijkheden.

Dynamics 365 Customer Service
Er zijn steeds meer mogelijkheden waarmee uw klanten in contact kunnen staan met uw organisatie. Bied uw klanten middels Dynamics 365 Customer Service een persoonlijke ervaring door het contact met de klantenservice te personaliseren, door proactieve service te leveren op basis van historie of zelfs support te leveren via selfservice.

Dynamics 365 Finance
De volledige boekhouding van uw bedrijf in Dynamics 365 regelen? Dat kan met de module Finance. Maak afgewogen beslissingen door op maat gemaakte financiële rapporten, verkrijg inzicht in uw financiële transacties en hou facturerings- en betalingsprocessen onder controle.

Dynamics 365 Field Service
Middels Dynamics 365 Field Service kunt u proactieve service leveren door problemen op afstand te detecteren en verhelpen, of u technisch personeel in te plannen wanneer dit nodig is. Stuur uw personeel op pad met de juiste tools om problemen direct te kunnen verhelpen, en geef klanten de mogelijkheid om middels selfservice afspraken te wijzigen of in te plannen.

Dynamics 365 Supply Chain Management
Stroomlijn uw planning, productie en voorraadbeheer door middel van Dynamics 365 Supply Chain Management. Creëer een volledig beeld van de toeleveringsketen en stuur tijdig de voorraad bij op basis van de constant veranderende vraag.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!